Najnovšie recenzie zo sekcie Telové balzamy
Ok
- Krasne vonia, v chladnom pocasi mi ako jedna z mala kremov pomaha na suche ruky. Pokozka krasne jemna.
Vynikajuci krem, ktory uz pouziva nie len rodina okolo ale aj znami. Taky mensi zazrak- pre mna urcite. Navyse krasne vonia.
- pomáha
- Ja mám predpísané lymfomasaže a tak pred masážou si doma natriem hl. nohy a ruky aby bola masáž príjemná. yNa to slúži mi balzám.
- nemám, lebo pri užívani pred masážou je mi potrebný tento balzam.
Dobre mať kvalitný balzam, keď chodím na lymfomasáž. Tento balzam je ozaj dobrý.
- veľmi vhodný balzam na suchú pokožku
- výborný aj na atopický ekzém
- výborne hydratuje
- zamedzuje svrbeniu
- keby bol v balení s pumpičkou, bolo by to hygienickejšie než naberať ho stále prstami z dózy
Čakala som ľahšiu konzistenciu.
- výborný proti svrbeniu hlavne pre alergikov.
- nevýhodu som nezaznamenala.
Odporúčam hlavne kožným alergikom
- Spokojna
pomáha pri atopií
- Krásne vonia, uvoľní stuhnuté svalstvo.
Výborný krém
veľmi dobrý na dehydrovanú, suchú pokožku
- Celkom dobrá konzistencia
- Zaujímavý obal
- Po natretí pokožky neostáva zlý pocit
- Vyššia cena
Nie je to žiadny zázrak, ale plní funkciu. Čakala som viac - zlepšenie stavu suchej pokožky. Produkt som si vybrala, pretože po sprchovaní mám po zime suchú pokožku a svrbí ma. Použila som na sprchovanie olej tej istej rady. Pokožka ma v tejto kombinacii prestala svrbieť, koža zostala naďalej suchá.
- výborne premasťuje, pôsobí hojivo na atopický ekzém
Bohuzial po tyzdnovom pouzivani nevidim zmenu.
Super na bolestivé kríže počas menštruácie a na svalovku :)
- jemný, pekne vonia
Natieram s tým aj môjho synčeka ak nevie zaspať. Veľmi dobrý balzam, odporúčam každému.
- kvalita
- kvalitný
Zobrazujem 141 - 160 zo 297 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...15 Ďalšie »