Najnovšie recenzie zo sekcie Telové balzamy
- Zatiaľ dobre.
Veľmi dobre pôsobí na alergickú pleť.M
- vôňa krásna ,premastí pokožku .
Davam ho dcerke na atopicky ekzem a je velmi dobry na celkove premastenie pokozky
- pleť nie je mastná a je krásne vypnutá
- Balenie vám vydrží aj rok
- Tuhšia svetložltá konzistencia, ktorá sa po nanesení rozpustí, stačí malé množstvo
- Je to všeliek: na popraskané kútiky úst, na popraskané pery, na zádery na nechtoch, na jemne popálenú a obarenú kožu, skvelo vyživí tvár počas mrazov, na zapálené vyrážky, na ekzém (ale skôr sa nevyhnete chémii, na až takéto závažné stavy veľmi nezaberá), na veľmi suchú kožu, na zapálené a väčšie štípance od komárov
- Prírodné zloženie bez zbytočnej chémie
- Žiadne, som maximálne spokojná
Úžasný výrobok za super cenu, ktorý vám dlho vydrží, je to všeliek, má prírodné zloženie, som s ním maximálne spokojná a je pravidelnou súčasťou mojej kozmetickej výbavy.
- kvalita
okamzity lieciaci ucinok na dva roky trvajuci ekzem na rukach- po par dnoch pouzivania ocividne zlepsenie
- Kupujem už tretíkrát, veĺká spokojnosť. Ĺahko sa roztiera, vstrebáva, príjemne vonia. Pokožka je príjemne hebká po použití
- spokojnost
- nemam
Sklamanie. Krém má hustú, ťažkú až voskovú konzistenciu. Nevstrebáva sa do pokožky.Tvorí silný mastný film,pod ktorým pokožka ani nedýcha a tým pádom sa aj spotí a zároveň aj špiní oblečenie.
Pripomína mi krémy na obuv a približne tak aj vonia. Možno by bol vhodný na popraskané päty,ale ani tam by som ho neodporučila pre jeho hustú mastnotu,ktorá drží na povrchu,dusí a už nič iné nemôže. Cena tohto produktu je neprimeraná. Výrobok nemá reklamou sľubovaný efekt. Ďalší ťahač na peniaze.
Odporúčam.
Vynikajúci, nedráždivý na citlivú atopickú pokožku, jediný krém ktorý nám vyhovuje. Používame s dcérou denne.
- Vynikajuci
- Supet
- Pri objednavke bolo uvedene 2 +1 objednala som dva produkty, ale to plus bohuzial nebolo
Výborná cena, výrobky Dove sú veľmi kvalitné rada ich používam.
krém s príjemnou vôňou levandule, skvelý na veľmi suché miesta
Kvalitny produkt, jemny, vyzivny, upokojujuci.
Veľmi dobre znášany ekzematickou pokožkou
Krásně se rozvoní na těle, dlouho vydrží. Je sexy.
Tento krém mi pomohol zbaviť sa atopického ekzému na rukách, funguje za dva dni. Je to zázrak lebo ekzém sa už na dané miesto nevrátil, koža je na 90% čistá bez ekzému. Už týždeň ho nepoužívam efekt trvá.
ďakujem.
Zobrazujem 101 - 120 zo 297 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...15 Ďalšie »